Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Mobil klíma Arktik Air
Mobil klíma Arktik Air
Élvezd a hűsítő légáramlatot bárhol bármikor!
Pici, kompakt és garantáltan megfagy a levegő a közelében!Hordozható és energiatakarékos, így olcsóbban hűti, tisztítja és párásítja a levegőt. Tölts vizet a tartályba, nyomd meg a gombot, és élvezd a hűs levegőt.
Ráadásul kellemes hangulatot teremthetsz a beépített világítással.


Tulajdonságok:

Méret: 17 x 17 x 17 cm
Teljesítmény: 10 W
Az Arctik Mobilklíma egy hordozható klímaberendezés, amely energiatakarékosan, így olcsóbban hűti, tisztítja és párásítja a téged körülvevő légteret. Akár a meleg konyhát szeretnéd lehűteni, akár csak egy kis kényelmes tévézésre vágysz, az Arctik segít megteremteni a saját komfortzónád.

Csak tölts vizet a tartályba, nyomd meg a gombot, és élvezd a hűsítő fuvallatot!

A készülék egyszerre hűti és permetezi a tartályba öntött vizet, amelyet egy speciális hűtőszűrőn keresztül juttat a levegőbe.

A hagyományos klímaberendezések rengeteg energiát használnak fel az egész ház vagy épület tereinek hűtésére, ami nagyon költséges lehet. A hordozható klímaberendezésekhez ablakkivezetés kell, amellett, hogy sok helyet foglalnak el. Az Arctik azonban önálló és könnyű, így a segítségével bárhol hűsölhetsz.

Ez a kompakt berendezés mindig körülötted, azaz pont ott hűti le a levegőt, ahol arra a legnagyobb szükséged van, de eközben hely- és energiaigénye nem több, mint egy kis ventilátoré.

A három sebességi fokozat révén igényed szerint szabályozhatod a készülék működését, amelynek szupercsendes ventilátora akár 8 órán keresztül keringeti a hűsítő levegőt egyetlen tartály vízzel.

                                              Ezeket a termékeket is Neked ajánljuk!

                                                                   


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről