Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Slejmo Orrváladék szívó
Slejmo Orrváladék szívó
Baba orrszívó + fültisztító - két fejjel

A babák életében az egyik legkellemetlenebb dolog amikor eldugul az orruk, hiszen ők még nem tudnak orrot fújni.Léteznek porszívóra szerelhető orrszívó eszközök, melyek tényleg jól működnek, de egészen pici babáknál vagy igénybevett, érzékeny orr nyálkahártyával rendelkező emberkéknél, nem ajánlott a használata, ráadásul egyfajta porszívóval szembeni félelmet is kiválthat a gyermekekben.

Ez a kis, halk működésű baba barát eszköz segít tisztán tartani a legkisebbek orrát és segít hozzászoktatni a babát az orrtisztításhoz, így később, egy esetleges nagyobb megfázás esetén nem fog félelemmel tekinteni a porszívóra amikor már szükségessé válik a használata.
A készülék szívóerejét 5 fokozatban állíthatod, valamint két cserélhető fejjel rendelkezik ezért orrtisztításra és fültisztításra egyaránt használható. Használat közben nem kell vezetékekkel bajlódnod, a beépített akkumulátort a mellékelt USB kábel segítségével töltheted fel.
TULAJDONSÁGOK
  • Vákuumos
  • Orr+fültisztító
  • Két cserélhető fejjel
  • 5 fokozatban állítható szívóerő
  • Baba barát
  • Beépített akkumulátor (USB töltőkábel)

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Hilda
2022.10.30 05:59
Nagyon jó az orrszívó,a babáknak a legjobban elviselhetőbb. A lányom több félét rendelt,de csak ezt használja.A14 hónapos unokám is szinte már előszeretettel használja.Most rendelem a másikat,mert a lányom elektromos sterilizátorba tette és eldeformálódott a forró gőztől a teteje.Nagyon tudom ajánlani.