Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Danvia multifunkciós Pizzasütő 6 az 1-ben
Danvia multifunkciós Pizzasütő 6 az 1-ben
Ektromos többcélú serpenyő nagyobb mennyiségű élelmiszer kényelmes elkészítéséhez. A 6 az 1-ben serpenyő számos eszközt pótolhat - süthet, párolhat, főzhet, piríthat, melegíthet és grillezhet benne, így széles körben használhatja nemcsak otthon a háztartásban, hanem a hétvégi házban vagy nyaraláson is. Egészséges és ízletes ételek gyorsan, hatékonyan és bárhol.
 
Speciális tapadásmentes felület az egészséges főzéshez zsír és olaj nélkül, egyenletes hőelosztás a serpenyő teljes felületén, Fedél szellőzőnyílással a gőz elvezetéséhez és leszigetelt fogantyúval, masszív, hőálló fogantyúkkal, gumi lábakkal a tökéletes stabilitás érdekében, nagyon egyszerű karbantartás és tisztítás.

 

A sütő belseje szénacél ötvözetből készült, így nem tapad le benne az étel.

Fontos, hogy ne használjon hozzá fém eszközöket mert megsérülhet a felület! A tisztítását maximum nedves törlőkendővel végezze, nem szabad víz alá tenni!

A Készülék mindkét része külön kapcsolaható, amennyiben mindkét "serpenyő bekapcsolt állapotban van az étel dupla sebességel készíthető.

Típus: 30 cm sütőlap, fekete
Teljesítmény: 1100W
Tápellátás: 220V

 

 

 

 

Vásárlás esetén kérem vegye figyelembe a sütő felület kialakítása a vegyes beszállítás miatt változhat, csikozott,sima,pöttyözött lehet a sütő felület,továbbá a termék doboza is váltzhat!

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről