Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Leszurható kemping telefon és italtartó

Leszurható kemping telefon és italtartó
 • Leszurható kemping telefon és italtartó
 • Leszurható kemping telefon és italtartó
 • Leszurható kemping telefon és italtartó
 • Leszurható kemping telefon és italtartó
 • Leszurható kemping telefon és italtartó
ár: 2 990 Ft

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

A jogszabályi előírások szerint,minden termékre garanciát vállalunk!

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

 

A füves tisztások tökéletesek piknikezéshez, de egyáltalán nem ideálisak borospoharak és nyitott palackok lerakására. Ez az összecsukható asztal úgy lett kialakítva, hogy egy klasszikus piknik minden eleme elférjen: két pohár, egy borosüveg és egy tányér.

 

 

Vigye el piknik asztalát strandra, parkba, kempingbe, zenei fesztiválra. Összecsukható a kompakt tároláshoz: Könnyen összecsavarozható szerszám nélkül, egyszerűentárolható és szállítható. Az asztal és a karó kevés helyet foglal el, így könnyen magával viheti piknikre vagy tengerparti kirándulásra.

 

JELLEMZŐK:
Jó minőségű könnyű fából készült, az asztallap átmérője 20 cm, magassága 30 cm.

Élelmiszer és egy szabványos 75 cl-es üveg bor (8,5 cm) és 2 normál méretű borospohár tárolására tervezték, valamint kényelmes beépített fogantyúval rendelkezik.

 

 

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT:
Egyszerűen nyomja a talajba, és az asztal szilárdan fűbe vagy homokba kerül! A mini csavarok szilárdan rögzítik az asztalt, hogy a bor és a poharak biztonságban legyenek.

Ha végzett, egyszerűen távolítsa el az egyik csavart, hajtsa össze az asztalt, és cserélje ki a csavart, hogy az összecsukott helyzetbe zárjon. Készen áll a következő kalandra.

 

HORDOZHATÓ ÉS KÉNYELMES:
A fából készült piknikasztal könnyen tárolható a hátizsákban, a táskában, a bőröndben vagy az autó csomagtartójában, amikor kint van, így utazás közben használatra kész!

 

Az összecsukható piknik boros asztal egyedülálló ajándék családnak vagy barátoknak, különösen a borrajongóknak!

 

 • Hiányosságok és hibák
  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  holm3604