Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


RoadRate Spinnin Air bike

RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
 • RoadRate Spinnin Air bike
99 990 Ft
Akció: 49 990 Ft

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

Minden termékre garanciát vállalunk.

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

Air Bike

Szeretnél javítani a kondidon és az állóképességeden, de az egyszerű kondigépekkel ez már nem az igazi? Ez esetben az Air bike számodra a legjobb döntés! Ezen a kondigépen biztosan nem fogsz unatkozni!

 • Az digitális óra képes megjeleníti a az alábbi paramétereket: távolság, sebesség, idő, kalória, pulzus. 
 • Lendkerék átmérője: 420 mm, kétirányú mozgás
 • Az alváz 1,5 mm vastag 

 • Maximális testtömeg: 120kg

Méretek:

 • 1014x529x1135mm.
 • 17,5 kg; GW: 19,5 kg;

 

Mi is valójában az Air Bike?  Légturbinás crossfit edzőgépnek vagy bringának is nevezik, de a klasszikus fitness vagy szobakerékpárokhoz képest teljesen más szerkezeti felépítésű. A legszembetűnőbb eltérés az óriási központi ventillátor, vagy turbina, amely a lendkereket helyettesíti.  Ez nemcsak a pedálokkal van összekötve, hanem a mozgó markolatokkal is, így az edzés közben nem csak a lábaiddal hajtod meg a kondigépet, hanem a kezeiddel is erőből kell  tolnod és húznod is. A ventillátorok széles lapátjainak köszönhetően a mozgás egyfajta légellenállásos fékrendszerként is működik, ami azt jelenti, minél jobban tolod és hajtasz, annál erőssebb ellenállásba ütközöl. 

 

Légellenállás
50 cm átmérőjű ventilátor forog attól függően, hogy milyen intenzíven pedálozol

Mi a különbség az AIRBIKE és a  klasszikus szobakerékpár vagy fitness kerékpár közt?
A klasszikus szobakerékpáron csak a tested alsó részét mozgatod, míg a kezeid a markolatokon támaszkodnak és nem veszik ki a részüket az edzésből.  Az ellenállást vagy kézzel vagy elektronikusan állítod, mely mértéke a beállítástól függően állandó, s túllépni nem tudod.  Az 

Air bike nál az ellenállás igazodik a megterheléshez, így valójában a képességeidnek semmi nem szab határt és nyitott az út a folyamatos javulás felé.  

Kényelmes ülés
A kényelmesen párnázott ülés magassága 7 különböző helyzetbe állítható, biztosítva ezzel a kényelmes edzést és a testmozgás kerékpárt alkalmassá téve különböző magasságú (150 - 190 cm) felhasználók számára.

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ AIRBIKE EDZÉS?

Készülj fel a kemény edzésre

Több izomcsoportot is bekapcsolhatsz – Az AirBike-al komolyan edzheted a testedet! Az adaptív ellenállás növekedésnek köszönhetően a képességeid határain túl is tolhatod az edzésedet, ami egy klasszikus eliptikus traineren nem lenne lehetséges. Az edzés sokkal de sokkal intenzívebb, ami a karizmaidon és a felső tested izmain lesz érezhető.  A felsőtesteden viszont nem csak a karizmok, de a mell és hátizmok is megkapják a terhelés egy részét.

Reszkessetek kalóriák  – Mivel az edzés közben átmozgatod a tested alsó és felső részét is, a kalóriákat őrületes sebességgel tudod égetni! Amennyiben olyan lehetőséget keresel, ami a lehető leghatékonyabban tud megszabadítani pár felesleges kilótól, ennél jobb megoldást nem is találhatsz.

Óvod az ízületeket – Annak ellenére, hogy a nagyon magas mozgásigény az egyik fő tulajdonsága az AirBike-nak, könnyíteni tudsz az edzésen bármikor. A tekerés valójában az egyik leg izületkímélőbb mozgásfajta az összes kardio edzés közül, mivel a mozgás folyamatos és ütközésmentes.

Az egyetlen korlát a te kitartásod – Még akkor is, ha kihozod magadból a maximumot, az AirBike mindig képes kiegyenlíteni ezt. A használatban ez azt jelenti, hogy nem létezik "legmagasabb fokozat", amelyet az AirBike-on el tudsz érni. Ha a te teljesítményed javul, azonnal új határokat jelöl ki neked, melyeket elérhetsz.

️ BÓNUSZ: kellemes hűtés – Minél nagyobb ventillátor, annál erősebb légáramlás! Míg te a gépen kiizzadod a lelked, addig az AirBike kellemes szellővel válaszol neked!  A kemény edzés közben egy kis hűtés nagyon jól esik.

 

 

Főbb jellemzők:

 • egyszerű otthoni airbike intenzív edzéshez
 • légfékrendszer további ellenállás-állítással (szabályozó gomb)
 • mozgó markolatok
 • állítható ülés
 • csúszásgátló pedálok
 • egyszerű kezelőpanel
 • szállító kerekek
 • a kijelzőn látható: idő, elégetett kalóriák, aktuális távolság, teljes távolság (kilométer-számláló)

 

KINEK JAVASOLT  BELEVÁGNIA?

Mindenkinek akinek célja és kedve van!

 

Szeretném hatékonyan erősíteni az egész testem!
Az  Air bike egy nagyon hatékony kondigép intenzív kardio edzéshez, melybe az egész tested bekapcsolódik. Az edzés során szinte minden izmod dolgozik, ami annak köszönhető, hogy az AirBike-on az edzés során a kezeknek és a felső testnek is ugyanolyan fontos szerep jut, mint a lábaknak.

Az edzés során nincsenek határok!
 Az AirBike használata közben eltűnnek a határok és a korlátok. Az ellenállásnak nincs felső határa. A légturbinának köszönhetően a terhelés mindig arányban van az általad kifejtett erővel, így valójában az edzés során csak önmagad ellenfele vagy!

Imádom az intervallumos edzést!
 Az AirBike egy tökéletesen megfelelő része az intervallumos edzéseknek. Az előnye, hogy nem kell bíbelődnöd a beállításokkal, speciális programokkal, hanem csak felülsz és tekersz!

Zsírt akarok égetni és javítani akarom az állóképességemet!
 Amennyiben a leghatékonyabb módszert keresed, mellyel ledobhatsz néhány kilót, az AirBike az egyik legjobb választás. Ez a gép nem hagy pihenni vagy lazsálni egy másodpercre sem, így igazi társad lehet az állóképesség és izomépítés felé vezető rögös és nehéz úton.

 • Kivitel
  Spinnin Air bike
  Hiányosságok és hibák
  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  holm3291