Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Sula Zuhanykészlet

Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
 • Sula Zuhanykészlet
ár: 9 990 Ft
Nincs raktáron

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

A jogszabályi előírások szerint,minden termékre garanciát vállalunk!

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

 

Az fej feletti zuhanykészlet biztosítja a pezsdítő zuhanyzás élményét. A két zuhanyfej és a készlet többi része visszafogott megjelenésű. A készlet minden része illik egymáshoz, és harmonikus kombinációt alkotnak. Ez a zuhanykészlet klasszikus és modern fürdőszoba-berendezéshez is illik.

A készlet két részből áll: a fej feletti zuhanyfejből és a kézi zuhanyfejből. Továbbá tartozik hozzá egy tartó és a függőleges rögzítőcső, amely a fej feletti zuhanyfejhez vezet, és amelyen a kézi zuhanyfej forgatható, magassága pedig tetszőlegesen rögzíthető. A jól illeszkedő zuhanytömlő és a csatlakozótömlő teszik teljessé a készletet. A függőleges rögzítőcső 76 cm-ről 116 cm-re kihúzható, így egyedileg Ön és családtagjai méretéhez igazítható. A függőleges rögzítőcsövet is a mellékelt rögzítőanyag segítségével kell felszerelni. A készlet egyes darabjai stabil ABS műanyagból készültek, felületük krómozott.


A kényelmes és fesztelen zuhanyzás élménye
A kézi zuhanyfej és a fej feletti zuhanyfej is vízkőmentes fúvókákkal van ellátva, melyek megelőzik a lerakódásokat. A kézi és a fej feletti zuhany közötti váltás egy nyomógombos átállítóval történik. A fej feletti zuhanyfej átmérője 22,5 cm, amely intenzív esőélményt biztosít. A kézi zuhanyfej három funkcióval rendelkezik, melyek egyedileg állíthatók. A rozsdamentes acélból készült zuhanytömlő hossza 1,50 m, így elegendő mozgásteret biztosít. A csatlakozótömlő 18,6 mm-es (G1/2) csatlakozókkal használható.

A csomag tartalma:
Függőleges rögzítőcső (76 cm-116 cm)
Zuhanytömlő (1,50 m)
Fej feletti zuhanyfej
Kézi zuhanyfej
Tartó
Csatlakozótömlő
Átállító
Rögzítőanyag

 

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus: Zuhanygarnitúra
Típus: Zuhanyoszlop
Sugárfajták száma: 3 Darab
Forma: Kerek
Forma: Kerek
Hossz: 60 cm
Szín: Króm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg: 1,70 kg
Magasság: 8,2 cm
Szélesség: 25,0 cm
Mélység: 35,0 cm
 • Hiányosságok és hibák
  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  holm3057