Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Kisállat szökőkút vízszűrővel

Kisállat szökőkút vízszűrővel
  • Kisállat szökőkút vízszűrővel
  • Kisállat szökőkút vízszűrővel
  • Kisállat szökőkút vízszűrővel
15 990 Ft
Akció: 7 990 Ft
Nincs raktáron

Szállítási költség már akár 0/490Ft-tól !

 

Minden termékre garanciát vállalunk.

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

Funkció:
1). 2 literes nagy víztartalom: Nem kell gyakran feltölteni a vizet. 2). Környezetbarát anyag: Magasfényű PP gyanta anyagból, BPA nélkül. 4). A csomag tartalmaz 1 darab mosható vízszűrőt. 5.) Rendkívül csendes és alacsony fogyasztás: 2 W teljesítményű, zajmentes és energiatakarékos csendes vízszivattyú. 6). Szív alakú: mobilis, szétszerelhető és tisztítható. Termelési információk:
Termék neve: Kisállat-szökőkút Bemeneti feszültség: AC 110V-120V 60HZ (UL) Kimeneti feszültség: AC 12V Szivattyú: Rendkívül alacsony zajszintű AC szivattyú Energiafogyasztás: 2W Méretek: 217mm (L) x 212mm (W) x 142mm (H) Súly: 0,8 kg Vezeték hossza: 1,8 m Ház anyaga: Fényes PP gyanta Kapacitás: 2.0L (68oz) Kérdések és válaszok :
<1>. Meddig kell cserélnem a szűrőt Általában 2-4 hetente cserélik, attól függően, hogy a háziállatok száma mennyi a fountian használatával. Ha több háziállat használja a fountiant, megnő a nyál tartalma és a törmelék a vízben, ezért a szűrőt gyorsabban kell cserélni. <2>. Milyen gyakran kell tisztítanom a szökőkutat? A szökőkútnak kéthetente tisztanak kell lennie. <3>. meddig fog tartani a szökőkút-szivattyú? A szökőkút hosszú élettartamú váltakozó áramú szivattyúval működik. A szivattyú általában 2,5-4 évig tart. Csomag tartalma:
1 x háziállat szökőkút 1 x hálózati adapter 4 x szűrő 1 x szivattyú 1 x virág alakú kifolyo 1 x Használati útmutató
  • Hiányosságok és hibák
    Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
    Raktárkészlet
    NINCS