Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Elektromos bornyitó USB-s

Elektromos bornyitó USB-s
  • Elektromos bornyitó USB-s
  • Elektromos bornyitó USB-s
  • Elektromos bornyitó USB-s
Adventi Ár: 4 490 Ft

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

A jogszabályi előírások szerint,minden termékre garanciát vállalunk!

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

Egy tökéletes estéhez nem kell más csak kellemes hangulat és egy üveg bor. De kivel ne fordult volna elő, hogy meggyűlt a baja annak a bornak a kinyitásával? Beszakadt dugó, feltűnő erőlködés vagy a padlóra fröccsenő bor. Ezeket a kellemetlen eseményeket most egyetlen eszközzel, egy csapásra elkerülhetjük. Ez a szuper praktikus elektromos nyitó még a legjobb manuális eszköznél is jóval hasznosabb.

Újratölthető 

Egy teljes feltöltés után a dugóhúzóval körülbelül 100 palack bort tud kinyitni, és nem kell elemekre költenie. A gyorstöltési technológiát is használva a dugóhúzó maximum 2 óra alatt feltöltődik, és nem kell sok időt vesztegetnie a töltésre várva. 

A borszellőztető és a borcseppentő segít megőrizni a bor teljes ízét. A készletben lévő dugó újra lezárja a felnyitott palackot, amelyben még maradt némi ki nem ivott bor. A parafa a legtöbb palackhoz illeszkedik, és mosogatógépben tisztítható. Azoknak, akik értékelik a bor minőségét, és arra törekednek, hogy a bor íze ne veszítsen semmit, adják ezt a rendkívül hasznos ajándékot. A vákuumdugó segít hosszabb ideig frissen tartani a nyitott üveg bort.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    holm3833