Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Elektromos bornyitó elemes

Elektromos bornyitó elemes
 • Elektromos bornyitó elemes
 • Elektromos bornyitó elemes
 • Elektromos bornyitó elemes
 • Elektromos bornyitó elemes
Adventi Ár: 4 490 Ft

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

A jogszabályi előírások szerint,minden termékre garanciát vállalunk!

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

Egy tökéletes estéhez nem kell más csak kellemes hangulat és egy üveg bor. De kivel ne fordult volna elő, hogy meggyűlt a baja annak a bornak a kinyitásával? Beszakadt dugó, feltűnő erőlködés vagy a padlóra fröccsenő bor. Ezeket a kellemetlen eseményeket most egyetlen eszközzel, egy csapásra elkerülhetjük. Ez a szuper praktikus elektromos nyitó még a legjobb manuális eszköznél is jóval hasznosabb.

 

 

Nem csak otthoni használatra, de ajándéknak is kitűnő, hiszen nehezen találunk olyan személyt, aki ne venné hasznát egy ilyen ügyes szerkezetnek. A családi és baráti összejövetelek legjobb kezdete lehet, ahogy könnyed mozdulattal kinyitjuk az előre bekészített bort, a nehézség minden jele nélkül.

 

 

Négy darab AA elem üzemelteti a készülék. (nem tartozéka a készletnek)
Innentől kezdve egy palack kinyitás már csak néhány másodpercet vesz igénybe, nem mellesleg, hogy talán a elegánsabb módszer világon.

 

 

Nincs más dolgunk, mint az üveg nyakán lévő fóliát egyszerűen eltávolítjuk az erre való kis eszközzel, amit a bornyitó mellé ajándékba adunk. Ezután, pedig az Elektromos bornyitót az üveg szájára kell helyeznünk és megnyomni a gombot, majd az eszköz gyorsan automatikusan kinyitja nekünk az üveget.

Az alábbi videó bemutatja a termék használatát

 

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  holm3831