Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Alva csaptelep kivehető fejjel

ár: 7 990 Ft
Nincs raktáron

Szállítási költség már akár 0/990Ft-tól !

 

A jogszabályi előírások szerint,minden termékre garanciát vállalunk!

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

 

Az Alva sorozat  egykaros konyhai keverője tökéletesen illeszkedik konyhai berendezéseihez. Egyszerű és modern kialakítás jellemzi. A mosás könnyebb kezelhetősége és nagyobb mozgásszabadsága érdekében a konyhai csaptelep mosogató zuhannyal is felszerelt. Szükség esetén a zuhanyt, beleértve a tömlőt is, amely 60 cm hosszú, egyszerűen kihúzzák, és rugalmasan használható.

Egykaros keverő - a nagyobb rugalmasság érdekében a mosogatás során
Az áramlási sebesség és a víz hőmérsékletének gyors és egyszerű szabályozásához egyetlen kézzel működtetheti őket az egykaros keverőnek köszönhetően. A kiöntő hosszú, és az edényzuhannyal együtt nagy rugalmasságot kínál a mosás során. A fényes szerelvény kiváló minőségű, krómozott sárgarézből készül. Kipróbált márkájú patronnal és kiváló minőségű keverőfúvókával rendelkezik, amely puha vízsugarat biztosít. A rugalmas csatlakozótömlőket a szállítási terjedelem tartalmazza. Ezek megfelelnek a jelenlegi ivóvíz-rendeletnek.

Műszaki adatok

A termék jellemzői
Végrehajtás: Egykaros keverő
Eszközcsatlakozó szelep: Nem
Kapcsolat típus: Normál szerelvény (2 csatlakozással)
Spórolj a vízzel: Víztakarékos funkció nélkül
Edényzuhany: Mosogató zuhannyal
Sorozat: Alva
Szín: króm
mérések és súly
Súly: 1,04 kg
Magasság: 13,0 cm
Szélesség: 5,5 cm
Mélység: 25,0 cm
 • Kivitel
  Alva
  Hiányosságok és hibák
  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  holm3452
 • Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.