Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Alva csaptelep kivehető fejjel

12 000 Ft
Akció: 7 990 Ft
Kivitel:

Szállítási költség már akár 0/490Ft-tól !

 

Minden termékre garanciát vállalunk.

Magyar nyelvű használati utasítás.

Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya,

 

 

 

 

 

Az Alva sorozat  egykaros konyhai keverője tökéletesen illeszkedik konyhai berendezéseihez. Egyszerű és modern kialakítás jellemzi. A mosás könnyebb kezelhetősége és nagyobb mozgásszabadsága érdekében a konyhai csaptelep mosogató zuhannyal is felszerelt. Szükség esetén a zuhanyt, beleértve a tömlőt is, amely 60 cm hosszú, egyszerűen kihúzzák, és rugalmasan használható.

Egykaros keverő - a nagyobb rugalmasság érdekében a mosogatás során
Az áramlási sebesség és a víz hőmérsékletének gyors és egyszerű szabályozásához egyetlen kézzel működtetheti őket az egykaros keverőnek köszönhetően. A kiöntő hosszú, és az edényzuhannyal együtt nagy rugalmasságot kínál a mosás során. A fényes szerelvény kiváló minőségű, krómozott sárgarézből készül. Kipróbált márkájú patronnal és kiváló minőségű keverőfúvókával rendelkezik, amely puha vízsugarat biztosít. A rugalmas csatlakozótömlőket a szállítási terjedelem tartalmazza. Ezek megfelelnek a jelenlegi ivóvíz-rendeletnek.

Műszaki adatok

A termék jellemzői
Végrehajtás: Egykaros keverő
Eszközcsatlakozó szelep: Nem
Kapcsolat típus: Normál szerelvény (2 csatlakozással)
Spórolj a vízzel: Víztakarékos funkció nélkül
Edényzuhany: Mosogató zuhannyal
Sorozat: Alva
Szín: króm
mérések és súly
Súly: 1,04 kg
Magasság: 13,0 cm
Szélesség: 5,5 cm
Mélység: 25,0 cm
 • Kivitel
  Alva
  Hiányosságok és hibák
  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
  Raktárkészlet
  VAN
 • Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.